Om Resmedhanna

Hej och välkomna! Hanna Sayadi heter jag och det är jag som har byggt denna webbsida. Jag går i årskurs 3 på Västerhöjdsgymnasiet i Skövde. Jag har ett stort intresse för resor och fotografering och har därför valt att kombinera dessa intressen genom att tipsa om olika resor och visa bilder som jag har fotograferat.

vi har jobbat med webbutvecklingskursen på följande vis. först började vi med sidolayouts analyser, hur sidor är uppbyggda grafiskt och tekniskt samt hur detta påverkar upplevelsen av de olika hemsidorna. vi har översiktligt jobbat med PUL och andra lagar. Vidare så jobbade vi med HTML5 + CSS 3 för att nu fortsätta med WordPress på Webbstjärnan. Vår lärare har haft genomgångar och vi har jobbat med inlämningar. Vi har lärt oss lite av varje moment och kan nu sätta upp sidor med dessa tekniker.

Syftet med min hemsida är att bli inspirerad av att resa och vilja upptäcka världen. Eftersom reseintresset kan finnas hos både män och kvinnor i alla åldrar så är min målgrupp bred och och min hemsida mottaglig för alla att besöka och inspireras av. Jag hoppas även att de som inte delar mitt intresse för resor kan finna något intressant på min webbsida.

Jag kommer främst att använda mig av eget producerat material, det vill säga bilder som jag har fotat själv! Om jag behöver annat material kommer jag endast att använda det material som jag har fått tillstånd att använda. Naturligtvis kommer jag att följa upphovsrättslagen och personuppgiftslagen. Min hemsida borde få pris då jag skriver om ett personligt intresse och presenterar dessa platser utifrån egna erfarenheter. Jag själv upplever att det kan vara svårt att hitta tips och bilder från olika städer som intresserar mig och det vill jag ändra på! Med hjälp av min webbanpassning så hoppas jag att jag lyckas väcka ett intresse för läsaren att fortsätta klicka vidare på min webbsida. Jag har lärt mig hur jag ska förhålla mig till till upphovsrättslagen och PUL samt viktiga detaljer som jag främst tänker på när jag går in på webbsidor.